Hamarosan megkezdődik a termelés az F3R üzemben

Az F3R-TECHNOLÓGIA Acélszerkezetgyártó Kft. zöldmezős beruházással alakítja ki fémipari, elsősorban építőipari acélszerkezet gyártó üzemét Nógrád megyében.

A közeljövőben elkészülő beruházás során a vállalkozás a Bátonyterenyei Ipari Park területén építi fel az 1115 m²-es üzemépületét.

DSCN1906

A vállalkozás a fémiparban megtalálható félkész és késztermékekből állítja majd elő az elsősorban építőiparban használatos acélszerkezeteket. A létrejövő fejlesztéssel az F3R-TECHNOLÓGIA Kft. fő vállalatpolitikai célja egy olyan, modern acélszerkezet gyártó üzem létrehozása, mely a nagymértékű gépesítettség előnyeit a kézi munkával ötvözve kiváló minőségű munkát tud elvégezni nagy mennyiségben is. A részben uniós támogatással létrejövő bátonyterenyei üzem nagyrészt egyedi tervezésű gyártó és festő gépsor berendezésekkel lesz felszerelve, és innovatív robottechnológia bevonásával biztosítják majd a pontos munkavégzést és a kiemelkedő minőséget.

A méretgazdaságosság és az anyagtakarékos technológiák alkalmazásával a vállalkozás stabil, jó jövedelemtermelő üzem működtetését, illetve nemzetközi szinten is versenyképes termékek előállítását célozza meg.