Betelepült cégek

BETELEPÜLT CÉGEK

A jó földrajzi elhelyezkedés, az átlátható szabály- és feltételrendszerek, illetve az infrastruktúra mind szerepet játszik abban, hogy a folyamatosan bővül a Bátonyterenyei Ipari Parkban lévő vállalkozások köre.

KGF Hungary Kft.
tevékenység:Gumihulladék-hasznosító pirolízis üzem

A KGF-Hungary Kft. 12 ezer négyzetméteren, 30 fővel, kiforrott technológiával kezdte meg működését. A vállalkozás célja a gumiabroncsok átalakítása hőbontás technológiával. A gumihulladékból iparban használatos pirolízis olajat, benzint, illetve a műanyagok festékanyagául szolgáló fekete kormot állítanak elő. Az üzem kapacitása évi 6000 tonna.

TRP-Terenye Kft.
Tevékenység: Biohulladék hasznosítás

A TRP-Terenye Kft. 2240 négyzetméteres csarnokban, 25 fővel dolgozik. A vállalat célja a lerakókba kerülő hulladékok mennyiségének csökkentése, illetve azokból értékes másodnyersanyagok kinyerése. A társaság évi 10 ezer tonna biohulladék feldolgozását tervezi.

Sinia Kft.
tevékenység:Bútorgyártás

A Sinia Kft. 150 fővel, 10700 négyzetméteres üzemcsarnokban működik. A belga tulajdonú vállalkozás nagyszériás termékeit főként Franciaországba, illetve a Benelux államokba exportálja. A főként ülőbútorokkal foglalkozó vállalat napi 150 ülőalkalmatosság gyártását tervezik.


F3R-Technológia Acélszerkezetgyártó Kft.
Tevékenység: Sprinkler csőgyár

Az F3R-TECHNOLÓGIA Acélszerkezetgyártó Kft. 1115 m²-es üzemépületében a fémiparban megtalálható félkész és késztermékekből állít elő elsősorban az építőiparban használatos acélszerkezeteket.

ALUKOV Hungária Kft.
tevékenység: medencefedés gyártás

A cseh ALUKOV HZ magyarországi leányvállalata, a Meldetechnik Kft. (ALUKOV Hungária Kft.) nemzetközi szinten is az egyik legjelentősebb medencefedés gyártó cég. Legújabb fejlesztésük az, ’AZURE’ medencefedés, melynek kizárólagos gyártója a bátonyterenyei üzem. A hazai mellett a teljes nemzetközi piacon is az itt készült darabokat értékesítik a forgalmazók.